Formerly attic space and two dark bedrooms, we transformed the floor into a Guest Suite.  The high ceilinged space doubles as an Exercise Room for the owners.  Through the French doors is a balcony with views to the  large backyard.

The Guest Bedroom’s high sloped ceiling flows out into the curve of the new dormer window.  

Built-ins and cushioned window seats finish the space.  This room was once dim from lack of any daylight on the Southwest back wall.  Now, the wide dormer brightens the room and gives a great view of the large backyard.

 

1/3

The bath has a vaulted ceiling and a glass enclosed steam shower.

Redefining a classic

The second phase added a Guest Suite

The Boston area GC for the complete project was  The Sullivan Co.

Round windows give views of the rooftops.

VIERRA PHOTOGRAPHY

© 2015   WPA / William Powell Architect - Boston MA - 617.731.3101

WPD / William Powell Design - St. Petersburg FL - 727.399.7504 

WPA / WPD