Recent news

Award

The National Home Builders Association (NAHB) 

gave WPA and The Sullivan Company the

PRISM Award for Conservatory Additions.

  
Replacing an original porch, this new English Conservatory provides a year-round room for relaxation, casual dining and entertaining, connected to the Living Room via original French doors.

Tall windows and skylight vents above let the fresh air in when the air-conditioning isn’t needed.

 

 

 

 

 

 

The spiral staircase,  with its open-work teak steps and landing, allows the sunlight to filter through.  The teak counter and copper sink below make a fine work area for potting  – or a bar for parties…

Artisan ironwork and teak add a special finish to the balconies and staircase from the owners’ second floor suite.

    

Cover - B/A Magazine

The morning sun warms the two-story room, which overlooks the lap-pool, extensive gardens and large stone terraces from our earlier renovations.

© 2015   WPA / William Powell Architect - Boston MA - 617.731.3101

WPD / William Powell Design - St. Petersburg FL - 727.399.7504 

WPA / WPD