A Craftsman Kitchen & Addition

This renovated Kitchen in Boston suburb reflects the owners taste for Craftsman Style design and the Family Room addition has the feel of a rustic porch - though fully comfort controlled by a radiantly-heated slate tile floor.

 

Our design concept below allowed for improved views and access to the outdoors at the basement, 1st floor and a 2nd floor roof deck.

- Also see the link to the design floor plan, below at right.

1/2

The Before & After photos show the extent of the changes for the new addition at the back of this 1930s Colonial Revival house.  The Kitchen's bay-window was replaced with a large opening to allow the plan to flow out into the new family room.

Five photos are courtesy of the projects Boston area general contractor, Woodbourne Builders.  

© 2015   WPA / William Powell Architect - Boston MA - 617.731.3101

WPD / William Powell Design - St. Petersburg FL - 727.399.7504 

WPA / WPD